İçeriğe geç

Passolig In Sahibi Kim

Passolig kimin şirketi?

Ticaret Ünvanı: Aktif Yatırım Bankası A.Ş.

Çalık Holding’in sahibi kim?

Ahmet Çalık (doğum

Aktif Bank’ın sahipleri kim?

Çalık Holding Hakkında: 1981 yılında Ahmet Çalık tarafından kurulan Çalık Holding, enerji, inşaat, madencilik, tekstil ve finans sektörlerindeki şirketleriyle dünya genelinde 34 ülkede faaliyet göstermektedir.

Çalık Holding hangi banka?

Aktif Bank | ÇALIK Holding.

Passolig hangi bankaya ait?

“Sözleşmeli bankacılık işlemleri” altında “Aktifbank”ı seçin. Açılan menüde “Passolig kartına nakit yatır”a tıklayın. TC Kimlik numaranızı girin ve İLERİ’ye basın. Bu bilgileri onayladıktan sonra yüklemek istediğiniz tutarı girin ve bu tutarı PTTMatik nakit yükleme bölmesinden yatırın.

Ahmet Çalık kimdir Aktif Bank?

1958 yılında Malatya’da doğan ve 1930’dan bu yana tekstil sektöründe faaliyet gösteren bir ailenin üyesi olan Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, tekstil sektöründeki ilk kişisel girişimlerine 1981 yılında başladı.

Çalık ailesi kimdir?

Çalık Holding, 1997 yılı sonlarında kurulan ve enerji, inşaat, madencilik, tekstil, finans ve dijital sektörlerinde faaliyet gösteren Türkiye merkezli bir holding şirketidir. Yönetim kurulu başkanı ve kurucusu Ahmet Çalık’tır. Çalık ailesinin ilk faaliyetleri 1930’larda tekstille başlamıştır.

Mehmet Murat Çalık aslen nereli?

Yaşamı Mehmet Murat Çalık, 1972 yılında Trabzon Maçka’da doğdu. Rizeli bir anne ve Trabzonlu bir babanın üç çocuğundan biri olan Çalık, ilk ve orta öğrenimini Maçka’da, lise öğrenimini ise Trabzon Lisesi’nde tamamladı.

Ahmet Çalık aslen nereli?

Kişisel hayatı Babası Gümüşhaneli, annesi Ispartalı olan Ahmet’in kendisinden 5 yaş büyük bir ağabeyi ve 11 yaş küçük bir kardeşi vardır. Babası kireç üreticisidir.

Passolig Genel Müdür?

Beşiktaş’ın yeni Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, 2016 yılından bu yana Passolig Genel Müdürü olarak görev yapıyor.

Aktif Bank devletin mi?

Aktif Bank, 1999 yılında Çalık Holding bünyesinde kurulan, 2007 yılında yeniden yapılandırılan ve 2008 yılında ismi Aktif Bank olarak değiştirilen Türkiye’nin özel sermaye yatırım bankasıdır.

N Kolay kime ait?

Merhaba! Bizi merak ettiğiniz için size biraz kendimizden bahsedelim. Aktif Bank’ın dijital bankası N Kolay’ız. Yeni nesil bankacılık çözümlerimizle hayatınızı kolaylaştırıyoruz.

Çalık Holding CEO kim?

Dr. Temel Kotil, 1 Ağustos 2024 tarihinden itibaren Çalık Enerji’nin CEO’su görevini üstlenecek.

Çalık Holding Türkiye’nin kaçıncı zengini?

Türkiye’nin En Zengin 100 Ailesi ListesiSiparişAdıŞirket48Ahmet ÇalıkÇalık Grubu49Nihat ÖzdemirLimak Holding50Sezai Bacaksız51İshak AlatonAlarko Holding96 satır daha

Çalık Holding hangi ülkelerde var?

Belgelere göre şirketin faaliyet alanı tekstil satışı, tekstil danışmanlığı ve tekstil ürünlerinin alım satımıdır. Faaliyet gösterdiği ülkeler ise Türkiye’nin yanı sıra Çalık Holding’in yabancı iştiraklerinin bulunduğu Türkmenistan ve Dubai’dir (Birleşik Arap Emirlikleri).

Passolig devletin mi?

Passolig kartları kişisel olmasına rağmen, satın alınan elektronik oyun kartları bu kartlara yüklenir. Kartta ayrıca TC kimlik numarası ve fotoğraf gibi kişisel bilgiler de yer alır.

Passolig hangi firma?

AKTİF YATIRIM BANKASI A.Ş.

Passolig Genel Müdür?

Beşiktaş’ın yeni Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, 2016 yılından bu yana Passolig Genel Müdürü olarak görev yapıyor.

Aktif Bank hangi grup?

Hazine ve özel bankacılık grubu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir